Dom.

Ny kateogri. Även om det bara är en handfull som läser. Och förmodligen ännu färre som bryr sig egentligen. Men jag bryr mig. Jag bryr mig så hima mycket. 

Snart ska jag börja skriva skönlitterärt igen. Hittepå, som jag anser det rimligare att kallas. För det är ju precis vad det är. Hittepå. Men det är ändå grundat i känslor och tankar som finns inuti. Jag tror det är det som lockar så starkt med rim och tredje-person. Att det är så mycket jag, men ändå så långt ifrån. Kanske börjar jag redan ikväll. 

Men tills vidare så ska jag skapa en ny kategori: DOM. 
Jag tyckte väldigt länge att jag hade så få vänner. Men det är inte sant. Jag har massor av fantastiska människor omkring mig. Men de är så utspridda. Stockholm, Umeå, Örebro, Gävle, Uppsala och dessutom otaliga semesterdestinationer om vartannat. De står så glest, att det är svårt att se hur många de är. Ser jag på någon så märks inte alla dem som står bakom mig, och håller mig om ryggen. 

Så jag tänkte att jag summerar er. Vare sig ni läser eller inte. Jag ska anstränga mig, och få ner er glans i några rader. För ni bidrar till jag. Och allt som är mig. Och det är ju, ändå, det som hamnar här. I meningar. I ord. I rim. I metaforer. I synonymer. I citat. I punchlines. I rubriker. I alla formuleringar finns jag. Finns ni. 

När framgångsrika offentliga människor håller tacktal så brukar de avsluta med "ingen nämnd, ingen glömd." Jag gör lite tvärt om. Och tänker att det får bära eller brista. Och så hoppas jag att jag kommer ihåg er alla. Om jag inte gör det så förlåt, och tack ändå. För allt. TACK. Jag älskar er.
1 kommentar
Soldatvägen

Yeeey! Vilken kategori 😍 Spännande, spännande. Och jag är här. Alltid.