Inmarcherandes med basebollträn.

Jag hade hjärnspöken tillbaka idag. De kom marcherandes med basebollträn i högsta hugg. Slog mig så hårt de kunde i bröstkorgen. Alla samtidigt. Har inte tränat på länge. Inte legat på ett ännu längre. Och så har jag lagt lite för mycket sommarlov på tallriken. Men när jag satt där på bryggkanten, bekymrad över det som ska föreställa jag. Försöka hålla allt i styr för att i alla fall en bild av trehundra tagna ska bli berikad med någon form av Instagrampotential. Svettades trots inga kläder. Trots att det viner nordanvind. Då sa min ena bästa vän Tänk Penny Parnevik. Sen kändes det i alla fall lite lättare att njuta av sommar.

Min andra bästa vän skickade ett sms. Vi gifter oss tidigare än planerat, sa hon. Redan i år. Skickade bild på bröllopsklänning. Så morfar kan vara med. Herre gud, svarade jag. Jag måste börja skriva tal.
 
Så nu ska jag försöka kombinera att njuta av sommaren med att vara i mitt livs form till någons bröllop. Skrämma bort spökena. Jag vet ju att det går. Jag gjorde det förra året. Allt utom bröllopet då. 
0 kommentarer