Vecka 20.

Jag har sommarlov. Hanterar det hittills okej. Gör armhävningar, äter jordgubbar och solar mig alldeles tokig. Har börjat älska keps, dessutom. Jag är också så fast, och så emotionellt involverad, i Teen Wolf att jag inte kan tänka på något annat. Guilty pleasure, jag vet. Men jag had glömt hur jag blir. Hur det känns, att fastna i en serie. Att älska en film. Och jag minns plötsligt att det här var precis varför jag sökte Stockholms filmskola från allra första början. Men jag tänker att det kanske får ske på något annat sätt. 

Jag har ingen kontroll alls. Inte på mina pengar. På vad jag vill göra med mitt liv. Eller över min kropp. Är i en fas, igen, av att jag och mina rutiner är det allra viktigaste. Men samtidigt, igen, vill göra något helt annat. Tatuera mig. Åka utomlans. Hitta nya vänner. Nya platser. Skriva en bok. Vara den som lyckas. Som vågar. Som halkar på det där bananskalet och hamnar alldeles precis rätt. Inte bara ramlar och slår sig. Ja, det var ju därför jag sökte min utbildning från allra första början.

Jag har i alla fall sommarlov. Och fräknar, all over the place. Lever lite mer i sommarvärme. Och jag är rätt säker på att alla andra gör det med mig. Så snälla sommar, jag ska lösa allt. Jag lovar. Bara stanna kvar.
0 kommentarer