Vecka 1. (Nyårsafton, more like)

Jag började dagen med att tokgråta till Disney Pixars Cars 3 på Netflix. Alltså, åter igen, inga tårar som fint rullade ned för kinden. Sådana som man måste blinka ut ur ögonen. Nej, heart out. Jag har varit en stjärna på det hela hösten egentligen, gråtit lätt ofta och mycket. Inte för att jag är ledsen, bara för att jag blivit rörd eller emotionell. Lätt. Ofta. Och mycket.

Jag följde upp med ett riktigt mordpass på gymmet och nu har jag noll planer fram till att jag ska sminka bästis inför den femrätters nyårssupé som jag bojkottat. Vi möts upp efter. Runt niotiden. Då jag ska komma förberedd med klackar och tomtebloss.

Jag ska äta enrätters nudlar till middag. Och sedan ta med mig ett glas bubbel in i badrummet och sminka mig tillsammans med Spotify. Ja, jag (till och med jag) har till och med varit på Systembolaget i veckan.Tvåtusensjutton var fantastiskt. Året jag självutnämnde till Potatisens år. Men jag gjorde aldrig något ordentligt av tvåtusenarton. Hade ingen strysel. Det enda som gick bra var ekonomin, förvånansvärt nog. Så det känns skönt att få börja om igen. Jag tänker att jag ska försöka göra tvåtusennitton till De tighta klädernas debutår. Det verkar ju vara ett vinnande koncept att döpa det. Vad tror du om det?

Om inte annat har jag ju ett par timmar på mig att fundera.

---

Jag har skrivit upp ett gäng nyårslöften. Många moderna människor kallar det ju för mål eller bucketlists nu för tiden. Men jag tycker det finns något så fint i att lova sig själv saker. Och sedan, åtminstone försöka, hålla dem. 

1. Stretcha efter varje träningspass. 
Detta är tredje året som jag lovar detta. 2017 klarade jag mig till Apri. 2018 klarade jag det till mars. Jag tänker tredje gången gillt.

2. Undvika proteinbars under januari, februari och mars.
Ur en ekonomisk synpunkt men även en diagnos- och kalorimässig. (Känner mig så eljest när jag säger "diagnos".)

3. Skriva minst 120 sidor bok.
Heja heja heja!!

4. Vinna den klassiska nyårsvadslagningen som jag gjort med min bästis pojkvän.
Vi har slagit vad en gång förut och han tokvann. Så nu är det min tur.

Det var dem jag har hittills. Men, jag har ju ett par timmar på mig att fundera.

Hoppas du får ett tomteblossigt, hångelfyllt och ickesnedfylligt tolvslag. Let´s take 2019 med storm.
0 kommentarer