Konversation.

Vet du, du är min allra svåraste relation. För en sån som jag, som har alla tankar och känslor utanpå, så blir du rena rama inbördeskriget. Dessutom när du började det hela med att få mig att må bättre än jag gjort någonsin förut. Trevlig helg på dig.

Jag kan tänka mig det. Men det enda jag sa då var att påpeka vissa självklarheter som du var för dum för att förstå själv, haha. Skillnaden nu är att vi inte ses lika ofta. Men du får tänka på att jag inte ens pratat med ----, som är en av mina närmsta vänner, på 2-3 veckor. Men på något sätt kommunicerar med dig varje dag..

Haha, när du säger det så så. Och jag vet. Och jag säger absolut inte att du ska göra något annorlunda. Men jag är ju en sån som måste ventilera du vet. Det är liksom livsfarligt att ge mig sådär mycket bekräftelse och närhet och sedan noll. Jag reagerar typ fysiskt på det, haha. Men jag ska försöka ta det positivt.

Haha, jag förstår. Och ja, försök göra det. 

Ja, jag har ju ventilerat hela vägen så du är väl van. Tänk att sovsällis kunde bli så mycket värt. Och att värderingen i egentid helt kunde dö. 

Haha japp.

Du är ändå lite gullig som kan svara något jag tycker känns vettigt när jag är en enda orkan. 
Och Obs, du hörde faktiskt av dig först.

Ellerhur! 
0 kommentarer