Vecka 23.

Det är bra för mig att temperaturerna går ner ett tag. Det har varit svårt att vara produktiv till tjugoåtta grader och blå himmel. Självklart skulle jag helst ha supersommar varje dag hela året ut, men för att få något gjort liksom. Jag ska tillexempel dammsuga idag. Och bosta handfatet och duschväggarna med liten gummisvamp. Tillsammans med rengöringsmedel som har någon sorts blomma på framsidan men ger av sig en lukt som sticker i näsan. Produktivt.

Jag tog sommarlov lite väl tidigt. Min rektor ringde, men jag svarade inte. Strunt samma. Det var en avslutningsfest, som jag kanske borde ha gått på. Men jag gick ut på promenad istället. Och så hade jag avslutningsmiddag dagen efter istället. I solen. På bryggan. I Tshirt. Med den enda personen som verkligen hade velat ha mig där kvällen innan. Tack för mycket, Stockholms Filmskola. Men allra mest tack för Tilde.

Jag har också slagit personligt rekord i skärmtid under de senaste trettio dagarna. Jag såg klart sex säsonger serie på två tredjedelars maj. Och sen började jag se om det hela från början på direkten. Tillsammans med Behind the scenes, bloopers och interviewer. Dessutom tagit reda på vilka ytterligare projekt som aktuella skådespelare har birdagit i. Jag är en sån där typ av person som snöar in. Jag vill tro att det är en mestadels bra egenskap.

Igår planerade vi midsommar också. Och nästa vecka åker jag till Paris i några dagar. Och nu i helgen Sundsvall. Ja, nu är det sommar på riktigt.  
0 kommentarer