Vecka 18.

Vi är inne i maj. Wiho. Valborg var fantastiskt i år. Och jag var på väg att skriva att den för en gångs skull inte hade någon ångest med sig. Men jo, det hade den. Men det var för en gångs skull värt det. Och så slutade den precis som jag ville. Samtidigt precis tvärt emot vad jag sa för två veckor sedan. Men, ¯\_(ツ)_/¯. Life is life, Na na na na na. 

Jag har också fått tillbaka papprerna ifrån Skatteverket. Jag heter nu regelrätt Persdotter i efternamn. Gunneson är en annan tid. Ett annat liv. Ett annat jag. Och det känns så härligt att det nu är på riktigt. Och inte Alltså Persdotter är egentligen mitt mellannamn för min pappa heter Per men jag tycker att Persdotter är mycket finare och passar mig bättre än Gunneson så jag använder det som efternamn liksom. 

I övrigt har mammor fyllt femtio och bästisar fyllt tjugotre. Och pappor har blivit någonstans däremellan. Dessutom är det krigarvecka i skolan. Och Valborg har firats. Så jag har inte riktigt hunnit med mig själv. Jag strejkar idag. För nu börjar fem dagar av inga nätter. Jag behövde en liten paus, som för att mentalt förbereda mig.

Men det är bara fem dagar. Kämpa. Och efter de fem dagarna, när vi går in i vecka nitton, då är jag ledigare än vad jag någonsin har varit.
0 kommentarer