Vecka 47.

Jag kan inte somna om kvällarna. Och efter att ha sett en reklam för sängar (passande till att jag just nu läser copywriting i skolan) så redde jag ut att jag tror att jag sover i en för mjuk säng. Jag är dessutom himmelens ljudkänslig. Så inatt gick jag ut och la mig i soffan. Och googlade på extrasäng på IKEA klockan nollnoll tjugotvå. Soffan är toksned. Så idag har jag ont överallt och är så trött att jag ser suddigt.

Så, ikväll klockan 19:23 klev jag och mamma in på världens mest lömska varuhus. Och på fredag blir jag med femhundrakronorssäng. Toppen. Dock kommer det krävas ett strategiskt ingengörarbete för att få in den någonstans. Men det löser sig.

Efter att ha sett de dansande männen i svandräkter har jag rett ut att jag behöver bli både vigare och mer kulturell. Och modig. Men! Det löser jag undertiden på sidan av. Stretchar i alla fall efter varje träningspass. (nästan). Heja.

Åh, jag har så mycket att säga. Ih. Det är en lång vecka detta. Det känner jag. Hela kalenderuppslaget är fullt med röda och svarta indikeringar med platser och tider och personer. Hade velat ta semester. Men det har man ju varken tid, råd eller sällskap till. Och ont i kroppen har jag också. Typiskt.

Vanliga saker i veckan:
 
Det är mycket skola den här veckan. Utöver det ska jag i vanlig ordning skriva och träna, vilket ju är kul. Och hänga på Prästgårdsgatan. Och göra andra massa måstesaker som jag inte vill göra men måste. 

Roliga saker i veckan:
På torsdag ska jag fylla i min tatuering. Är taggad på nålen, så underlig känsla. På söndag ska jag äta brunch med bästisar. Och sen ska jag se Crimes of Grindelwald på kvällen med andra bästisar. Jag är omåttligt taggad. Och så en ny liten säng då, förståss.

Men vem vet, om jag hängde på IKEA tjugo minuter innan stängning en tisdag, så vet man ju aldrig vad veckan har att bjuda på.

0 kommentarer