Vecka 48.

Det är väl ungefär kring den här tiden som jag, varje år, ifrågasätter mitt val av hemland. Jag kan inte ens säga att jag gillar julen. Eller att åka skidor, varken på längden eller djupet. Och jag undrar varje november varför jag inte sparat mer pengar så att jag bara kan åka härifrån. Kallt och mörkt är inte min grej. 

Så jag proppar i mig vitaminer från full näve. B, Omega-3, Hers, D-vitamin, Kalcium.  Endast i placebosyfte. Greppar tag i allt onödigt skit som säger att det gör mig lite piggare gladare friskare. Tror inte på något egentligen.

---

Men men! Jag såg Crimes of Gridelwald igår kväll. Cyklade hem med bara anklar och förgrymmades över att de valt att lägga en story på fem filmer. Vilket gör att man verkligen kommer få veta hur det går år 2024. Toppen. Och så är det ju svårt att låta bli att jämföra det med Harry Potter. Jag tycker ändå att Fantastic Beasts, egentligen håller måttet. MEN JAG VILL JU VETA HUR DET SLUTAR.

Dock älskar jag vidundren. Jag tycker att dem är helt fantastiska. Och skådespelarna också, för den delen. Och magivärlden. Det är storyn som är så uuuuuuuuuutdraaaaageeeeeen. Tyvärr. 

Jag fick så lov att plocka upp telefonen mitt i. Jag behövde skriva upp ett så fint citat som Grindelwald sa. Magic blooms only in rare souls. Synd att man kanske inte vill göra en tatuering av en filmskurks quote. Dumbledore säger förståss också mycket vettigt.

Men, jag kände mig så träffad.

---

Trots allt! Hej vecka fyrtioåtta. Jag tror att jag ska skolka mig igenom dig. I nästa vecka börjar nämligen tre krigarveckor utan en enda ledig dag fram till julafton. Så den här veckan blir framkrystad semester. Och så ska min post feber-kropp träna, längtar. 

Mer än så har jag inte att säga tyvärr. Vi höres.
0 kommentarer