Vecka 44.

Måndag, wiho. Jag tycker massor om måndagar, som nämnt. Idag skickades första utkastet på skrivprojektet in. Och jag har haft skrivarverkstad på Prästgårdsgatan medan huvudpersonen lärde sig anatomiska termer och blodets syra-bas. Jag skrev kolumnportfolio som får respons på torsdag. Jag är dålig på att ta kritik, men jag jobbar på det. Av sex kolumner i den här första versionen så är jag bara toknöjd med kanske två och en halv. Det finns fönster för kritik. Och det är helt okej om den kommer någon annanstans än inifrån.

Jag är i flow igen, vilket känns så himla skönt. Men det är inte som att det finns massor lagrat. Litegrann, men inte massor. Det finns bara koncept i huvudet för hur sånt som händer i vardagen ska lyckas bli text. Så som att en bekant som är gravid inte har sett lejonkungen. Rubrik: Outtalade sociala tumregeler. En borde ju inte få skaffa barn innan en har klarat av ett examineringsprov i Disneykunskap.

Det är en toppenvecka. Skriver på fyra projekt samtidigt. Tränar. Äter god frukost. Och skriver sms som Om du känner ett behov av en rutinerad hand på det rådande sixpacket, eller behöver en proffsskedare till ljudboken, så vet du var jag finns.

I will survive, hey hey.

0 kommentarer