Vecka 39.

Jag förstod givetvis att det var lite väl principfast att vara barbent i ett engradigt september. Men det är lite av mitt signum. Ett par dagar till. Så länge man är varm om ryggen. På väg till skolan mötte jag en Uppsalabefolkning i vindermundering. Alla en decimeter kortare än de var för ett par veckor sedan. Ihopdragna och huttrande. Jag har snygga ben, tänkte jag, I shorts och fleecetröja. 

Det känns som att jag blev snäppet vuxnare den här veckan. Jag gick från att vara stormpank och fritidsstinn till ekonomiskt stabil och någon som, när min chef ringde, sa vänta, jag ska bara kolla i kalendern.

Jag har fullt upp. Fast ändå alldeles lagom så att jag hinner kramas och träna också. Jag jobbar två tre fyra dagar i veckan från och med den här veckan. Går i skolan och tränar precis som jag vill. Jag har avverkat hela listan av nära relationer på en vecka. Ätit tacos med hela halva min bekantskapskrets. Det enda är väl att jag ska ha tid att skriva, men den processen har stannat av lite. Jag måste jobba ikapp idag. Och på söndag.

Hej höst, och pengar. Ni var så välkomna båda två.
0 kommentarer